Natuurhuisjes in Twente

✔ Midden in de natuur

✔ Authentieke boerderij

✔ Veel te doen in de buurt

Natuurhuisjes in Twente

Wees welkom om te overnachten in een van de natuurhuisjes van ít Vrielinck in Hezingen, in de omgeving van Ootmarsum in Twente. In de bosrijke natuur van natuurgebied Het Springendal huurt u diverse gastenverblijven. Op ons erf staat 1 groepsaccommodatie waar u met 18 personen verblijft, voorzien van een ruime woonkamer en 7 slaapkamers. Daarnaast heeft u de mogelijkheid om te overnachten in een klein maar luxe natuurhuisje. Deze huisjes zijn geschikt voor 2 tot 4 personen, met een vide voorzien van een Zweeds tweepersoonsbed en een bedstee. U ziet nog authentieke elementen van de oude varkensschuur terug wanneer u in een van onze natuurhuisjes in de omgeving van Twente komt overnachten.

Geïnteresseerd in onze natuurhuisjes?

Boek een natuurhuisje  
 

Overnachten in natuurhuisjes in de rustige omgeving van Ootmarsum in Twente

Wilt u een keer ervaren hoe het is om te slapen in een verbouwde stal midden in de natuur? Dan is het een aanrader om te overnachten in een van onze natuurhuisjes in de omgeving van natuurgebied Het Springendal in Twente. U reserveert deze natuurhuisjes voor 2 tot 4 personen als u houdt van wakker worden in de natuur. Onze authentieke boerderij waarin de huisjes zich bevinden staat echt aan de rand van het natuurgebied, waardoor u binnen een paar minuten midden in een bosrijke omgeving staat. In Het Springendal is het heerlijk wandelen, maar ook voor fietsers is deze omgeving geschikt. Komt u juist om te ontspannen als u bij ons gaat overnachten en blijft u graag in en rondom een van onze natuurhuisjes in de omgeving van Twente? Groot gelijk! In de sauna en op de ligstoelen op ons erf vol vakantiehuisjes in Hezingen komt u helemaal tot rust.

BrandhoutSaunaskelters huurfietsenOntbijt bij de boerderijlodgeSpeelweidereceptie

Boek een overnachting midden in de agrarische natuur

Ontdek de natuur van Twente en kom overnachten in een van onze natuurhuisjes in de nabije omgeving van natuurgebied Het Springendal. Boek nu online een van onze natuurhuisjes. Wij denken altijd met u mee wanneer u een verblijf met uw kinderen in een natuurhuisje wilt boeken voor een speciale gelegenheid. Wilt u hier meer over weten? Neem dan contact met ons op via 0541 680407 of vul het contactformulier in.

In de buurt van vakantieappartementen 't Vrielinck Twente

Wandelen

 

In de nabije bossen van het Springendal in Twente zijn mooie wandelroutes uitgezet.

Fietsen

 

Op de mountainbike of gewone fiets. Er zijn hele mooie fietsroutes in Twente.

Eten

 

Geen zin om te koken?
Er zijn genoeg eetgelegenheden in de buurt van Vasse en Ootmarsum.

Uitgaan

 

U vindt gezellige Twentse dorpjes in de buurt en ook de dierentuin in Nordhorn (Duitsland) is dichtbij.

Overnachten in een oude stal in Twente?
Dat kan in onze schitterende boerderijlodges.