Natuurhuisjes in Twente

✔ Midden in de natuur

✔ Authentieke boerderij

✔ Veel te doen in de buurt

Kom nu overnachten in een van de natuurhuisjes van ’t Vrielinck in Hezingen, in de omgeving van Ootmarsum in Twente. Wij verhuren meerdere vakantieappartementen in de bosrijke natuur van het natuurgebied Het Springendal. Op ons erf staat één groepsaccommodatie waar u met 18 personen kunt verblijven, voorzien van een ruime woonkamer en zeven slaapkamers. Ook huurt u bij ons een kleine maar luxe boerderijlodge. Deze lodges zijn geschikt voor 2 tot 4 personen, met een vide met een Zweeds tweepersoonsbed en een bedstee. U ziet nog authentieke elementen van de oude varkensschuur terug wanneer u in een van onze natuurhuisjes in de omgeving van Twente komt overnachten.

Geïnteresseerd in onze natuurhuisjes?

Boek een natuurhuisje

Overnachten in natuurhuisjes in de rustige omgeving van Ootmarsum in Twente

Houdt u van slapen in een verbouwde stal midden in de natuur? Dan wilt u graag overnachten in een van onze natuurhuisjes in de omgeving van natuurgebied Het Springendal in Twente. Onze authentieke boerderij staat echt aan de rand van het natuurgebied, waardoor u binnen een paar minuten midden in een bosrijke omgeving staat. In dit natuurgebied kunt u heerlijk wandelen, maar ook voor fietsers is deze omgeving geschikt. Komt u juist om te ontspannen en blijft u graag op de overnachtingslocatie? Groot gelijk! In de sauna en op de ligstoelen op ons erf vol vakantiehuisjes in Hezingen komt u helemaal tot rust.

BrandhoutSaunaskelters huurfietsenOntbijt bij de boerderijlodgeSpeelweidereceptie

Boek een overnachting midden in de agrarische natuur

Ontdek de natuur van Twente en kom overnachten in een van de natuurhuisjes in de nabije omgeving van natuurgebied Het Springendal. Boek nu online een van onze natuurhuisjes. Wij denken altijd met u mee wanneer u een huisje wilt boeken voor een speciale gelegenheid en ook kunt u ontbijt bij uw verblijf boeken. Wilt u hier meer over weten? Neem dan contact met ons op via 0541 680407 of vul het contactformulier in.

In de buurt van vakantieappartementen 't Vrielinck Twente

Wandelen

 

In de nabije bossen van het Springendal in Twente zijn mooie wandelroutes uitgezet.

Fietsen

 

Op de mountainbike of gewone fiets. Er zijn hele mooie fietsroutes in Twente.

Eten

 

Geen zin om te koken?
Er zijn genoeg eetgelegenheden in de buurt van Vasse en Ootmarsum.

Uitgaan

 

U vindt gezellige Twentse dorpjes in de buurt en ook de dierentuin in Nordhorn (Duitsland) is dichtbij.

Overnachten in een oude stal in Twente?
Dat kan in onze schitterende boerderijlodges.