Vakantiehuisjes Twente

Vakantiehuisjes in Twente

Voor de leukste vakantiehuisjes van Twente gaat u naar een vakantieappartement van ’t Vrielinck in Hezingen. De vakantiewoningen liggen aan de rand van het bosrijke natuurgebied Het Springendal bij Ootmarsum in Twente. In dit natuurgebied kunt u heerlijk wandelen tussen de heuvels, meertjes, heide en oude boerderijen. In een van deze boerderijen zijn wij gevestigd. Zo loopt u vanuit onze vakantiehuisjes in Twente meteen de natuur in.

Verschillende vakantiehuisjes in Twente: een klein gastenverblijf

Er zijn vier luxe boerderijlodges op ons terrein. Elke lodge is geschikt voor 2 à 4 personen en bevindt zich in de verbouwde stal op het boerenerf. In alle vakantiehuisjes op het boerenerf in Twente is een vide gemaakt waar u heerlijk wegdroomt op een Zweeds tweepersoonsbed met boxsprings als matrassen, of u ontspant lekker in de tobbe naast het bed. Op de begane grond is een bedstede voor 2 personen (stapelbed). Bovendien is de voormalige mestkelder veranderd in een luxe stortdouche, waar de logées van alle vakantiewoningen bij ons in Twente gebruik van kunnen maken. De stijl van de vroegere varkensschuur is door huizen heen verwerkt.

Vakantiewoning voor groepen

Het groepshuis in Twente ligt aan de rand van het boerenerf vol kleine vakantiewoningen in Twente. U heeft uitzicht over de weilanden en onze vakantiehuisjes in Twente en de woning is geschikt voor maximaal 18 personen. De groepsaccommodatie is volledig ingericht en van alle gemakken voorzien. Er zijn 7 slaapkamers in deze grote gezinsvakantiewoning, er is voldoende sanitair én een ruim terras. Bedlinnen is vanaf 2025 verplicht. 

 

Boek nu en geniet van de rust in onze vakantiewoningen in Twente

In de omgeving rondom onze vakantiehuisjes in Twente is voor jong en oud genoeg te zien en beleven. Midden in het bosje achter op het erf van ’t Vrielinck in Hezingen staat de sauna. U heeft de mogelijkheid daar tegen een gereduceerd bedrag gebruik van te maken. Achter de sauna staan een paar heerlijke ligstoelen, waar u heerlijk ontspant door de stilte en de natuur. Maar u geniet natuurlijk ook gezellig op uw eigen terras, behorende bij onze vakantiewoningen in Twente, van de rust rondom de oude boerderij. Reserveer nu een van onze vakantiewoningen en beleef de rust in de natuur rondom onze vakantiehuisjes in Twente zelf.

BrandhoutSaunaskelters huurfietsenOntbijt bij de boerderijlodgeSpeelweidereceptie

't Vrielinck vakantieappartementen,
een warm nest in Twente

In de buurt van vakantieappartementen 't Vrielinck Twente

Wandelen

 

In de nabije bossen van het Springendal in Twente zijn mooie wandelroutes uitgezet.

Fietsen

 

Op de mountainbike of gewone fiets. Er zijn hele mooie fietsroutes in Twente.

Eten

 

Geen zin om te koken?
Er zijn genoeg eetgelegenheden in de buurt van Vasse en Ootmarsum.

Uitgaan

 

U vindt gezellige Twentse dorpjes in de buurt en ook de dierentuin in Nordhorn (Duitsland) is dichtbij.

Gratis WIFI  in de boerderijlodges en ons vakantiehuis.