Verbouwde stal Twente

✔ Midden in de natuur

✔ Authentieke boerderij

✔ Veel te doen in de buurt

Bij ’t Vrielinck in Hezingen in Twente kunt u overnachten in een verbouwde stal. Onze vakantieappartementen zijn gebouwd in een authentieke boerderij, waardoor u slaapt in een oude varkensschuur. Wanneer u een van onze luxe boerderijlodges huurt, ziet u nog oude elementen van deze schuur terug. Ook hebben onze boerderijlodges een bedstee en de oorspronkelijke mestkelder is verbouwd tot een luxe stortdouche. Deze douche is te bereiken met behulp van een betegelde trap. In alle vakantieappartementen in deze verbouwde stal in Twente, kunt u met 2 tot 4 personen overnachten.

Geïnteresseerd in onze verbouwde stal?

Boek een verbouwde stal

Overnachten in een verbouwde stal in Hezingen in Twente

Slapen in een verbouwde stal en douchen in een vroegere mestkelder, op ons erf in Twente ziet u het authentieke boerenleven nog steeds terug! In onze luxe boerenlodges kunt u echter wel modern koken op inductie én er zijn een vaatwasser en combimagnetron aanwezig. Er zijn in de omgeving bovendien voldoende eetgelegenheden wanneer u niet wilt koken. Als u graag wandelt in de natuur, kunt u uw geluk niet op. Op loopafstand van onze verbouwde stal in Twente vindt u natuurgebied Het Springendal, waar u na het overnachten heerlijk geniet van de verschillende kanten van de natuur. Heuvels, meertjes of heide, u vindt het hier allemaal!

BrandhoutSaunaskelters huurfietsenOntbijt bij de boerderijlodgeSpeelweidereceptie

Reserveer nu online een datum

Heeft u altijd al eens willen overnachten in een verbouwde stal in Twente? Reserveer dan nu een van onze natuurhuisjes voor uw volgende vakantie. Kom tot rust in de natuur rondom ons boerenerf of ontspan in onze sauna. Heeft u vragen over een van onze accommodaties? Bel dan naar 0541 680407.

In de buurt van vakantieappartementen 't Vrielinck Twente

Wandelen

 

In de nabije bossen van het Springendal in Twente zijn mooie wandelroutes uitgezet.

Fietsen

 

Op de mountainbike of gewone fiets. Er zijn hele mooie fietsroutes in Twente.

Eten

 

Geen zin om te koken?
Er zijn genoeg eetgelegenheden in de buurt van Vasse en Ootmarsum.

Uitgaan

 

U vindt gezellige Twentse dorpjes in de buurt en ook de dierentuin in Nordhorn (Duitsland) is dichtbij.

Gratis WIFI  in de boerderijlodges en ons vakantiehuis.