Luxe boerderijlodges in Twente

Luxe boerderijlodges in Twente

Wilt u overnachten in luxe boerderijlodges met plek voor 2 tot 4 personen in de omgeving van natuurgebied het Springendal bij Ootmarsum in Twente? Reserveer dan een lodge bij ít Vrielinck in Hezingen. Onze 4 boerderijlodges zijn gebouwd in een oude stal in de omgeving van Ootmarsum en zijn geschikt voor 2 tot 4 personen. Op de begane grond vindt u de bedstee met daarin, weggestopt achter 2 deuren, een stapelbed geschikt voor 2 personen. De vroegere mestkelder is verbouwd naar een luxe stortdouche en bereikbaar via een betegelde trap. In de vide staat een tweepersoonsbed met daarnaast een heerlijk bad. Ook heeft u gratis Wifi tijdens het overnachten in onze luxe boerderijlodges voor 2 tot 4 personen in de omgeving van Het Springendal bij Ootmarsum in Twente.

Ontspannen overnachten in luxe boerderijlodges in Twente

Onze kleine, Twentse natuurhuisjes staan in de buurt van Ootmarsum. U kunt hier samen met uw gezelschap genieten van de sauna op ons terrein. U loopt zo de natuur van natuurgebied Het Springendal in de omgeving van Ootmarsum in Twente in na het overnachten in een van onze luxe boerderijlodges met plek voor 2 tot 4 personen. Wilt u 's ochtends een ontbijt? Dat verzorgen wij graag voor u! We leveren uw ontbijt de ochtend na het overnachten af in de voertroggen naast de voordeuren van onze luxe boerderijlodges. Onze luxe boerderijlodges voor 2 tot 4 personen in de omgeving van Ootmarsum beschikken onder andere over:

`

Reserveer nu uw luxe boerderijlodges in de omgeving van Het Springendal

Bent u op zoek naar een leuke overnachtingsplek voor een klein gezelschap midden in de bosrijke natuur? Dan kunt u goed terecht bij de vakantieappartementen van ’t Vrielinck! Onze luxe boerderijlodges met plek voor 2 tot 4 personen vindt u in onze authentieke, omgebouwde varkensstal in Hezingen, in de omgeving van Ootmarsum in Twente. Vanuit uw lodge staat u zo in de natuur van natuurgebied Het Springendal, waar u heerlijk kunt wandelen en koffie drinken. Reserveer nu snel online een datum om nabij Ootmarsum te overnachten of bel naar 0541 680407 en geniet van de rust en de natuur die deze streek u biedt. Heeft u vragen over onze boerderijlodges? Vul dan ons contactformulier in.

Vernieuwd terras, elke lodge heeft zijn eigen terrasterras voor elke lodgeToilet op de vide in de LodgeKeuken in de boerderijlodgeveranda bij de lodgeplankje voor beleg bij evt. ontbijtTerras bij de boerderijlodgeStortdouche in de boerderijlodgezitgedeelte lodge foto vanaf de videtweepersoonsbed op de videEettafel (achtergrond bedstee)Inkijkje boerderijlodge zithoek

Beschikbaarheid en prijzen boerderijlodge Twente

In de buurt van vakantieappartementen 't Vrielinck Twente

Wandelen

 

In de nabije bossen van het Springendal in Twente zijn mooie wandelroutes uitgezet.

Fietsen

 

Op de mountainbike of gewone fiets. Er zijn hele mooie fietsroutes in Twente.

Eten

 

Geen zin om te koken?
Er zijn genoeg eetgelegenheden in de buurt van Vasse en Ootmarsum.

Uitgaan

 

U vindt gezellige Twentse dorpjes in de buurt en ook de dierentuin in Nordhorn (Duitsland) is dichtbij.

Vakantiehuis voor de hele familie?
Onze vakantie woning is geschikt voor 18 personen.