Natuurhuisje met kinderen

✔ Midden in de natuur

✔ Authentieke boerderij

✔ Veel te doen in de buurt

Natuurhuisje met kinderen

Wilt u tijdens uw vakantie graag slapen in een natuurhuisje met uw kinderen? Als u een midweek Ootmarsum boekt met uw kinderen, wordt dit zeker een topvakantie. Bij ít Vrielinck in Hezingen, in Twente, vindt u diverse huisjes in onze omgebouwde varkensstal. De kinderen slapen in authentieke bedstee en voor hele kleine kinderen is er zelfs een campingbedje en kinderstoel beschikbaar. Ook is er een speeltuin op het erf waar uw kinderen zich kunnen vermaken en een sauna waar u zelf kunt ontspannen.

Geïnteresseerd in onze natuurhuisjes?

Boek een natuurhuisje  
 

Een midweek Ootmarsum in een natuurhuisje met kinderen

Er zijn vele activiteiten in de omgeving van Ootmarsum te doen met uw kinderen als u voor een midweek een natuurhuisje boekt bij ons. Zo bent u binnen een paar minuten midden in de bosrijke natuur, omdat ons erf vlak naast de ingang van natuurgebied Het Springendal ligt. Er zijn hier diverse wandel- en fietsroutes uitgezet die u met uw kinderen kunt betreden. In omliggende dorpen is het mogelijk om fietsen te huren als u deze zelf niet hebt meegenomen. U vindt in de omgeving ook een gezellig pannenkoekenhuis of een andere eetgelegenheid die geschikt is als uitje tijdens uw boerderijvakantie in Twente.

BrandhoutSaunaskelters huurfietsenOntbijt bij de boerderijlodgeSpeelweidereceptie

Boek een midweekje weg

Als u voor een midweek een natuurhuisje in Ootmarsum boekt met uw kinderen, houdt er dan rekening mee dat deze natuurhuisjes voor 2 tot 4 personen zijn. U reserveert uw verblijf eenvoudig online of u belt ons op 0541 680407 als u speciale verzoeken heeft tijdens uw overnachting in Hezingen.

In de buurt van vakantieappartementen 't Vrielinck Twente

Wandelen

 

In de nabije bossen van het Springendal in Twente zijn mooie wandelroutes uitgezet.

Fietsen

 

Op de mountainbike of gewone fiets. Er zijn hele mooie fietsroutes in Twente.

Eten

 

Geen zin om te koken?
Er zijn genoeg eetgelegenheden in de buurt van Vasse en Ootmarsum.

Uitgaan

 

U vindt gezellige Twentse dorpjes in de buurt en ook de dierentuin in Nordhorn (Duitsland) is dichtbij.

Gratis WIFI  in de boerderijlodges en ons vakantiehuis.