Voor groepsverblijven huurt u boerderijlodges in Overijssel bij 't Vrielinck

Rust en ontspanning met uw groepsverblijf in een natuurlijke omgeving

Bent u op zoek naar groene accommodatie voor uw groepsverblijf? In Overijssel biedt 't Vrielinck vakantiewoningen en boerderijlodges voor groepen tot maximaal 16 personen. Volledig ingericht en met een ruime zit- en woonkamer. Ook de eethoek is ruim bemeten. Kijk voor foto's op de website en check meteen onze aanbieding voor last-minutes. Want of u nu met de hele familie of vriendenclub komt, de groepsverblijven in Overijssel, die wij aanbieden zijn altijd een succes. Dat komt door de ligging in natuurgebied 'Het Springendal' maar ook de locatie nabij Ootmarsum. Naast natuurschoon vindt u hier voldoende outdooractiviteiten, culturele mogelijkheden en gastronomische uitspanningen. Reken bij ons op Twentse gastvrijheid en vul vandaag nog het reserveringsformulier in of  neem contact op. Wij antwoorden adequaat, zodat u binnenkort met vrienden en familie fantastische actieve of rustgevende dagen in Overijssel doorbrengt.

Omringt door natuurschoon maakt uw groepsverblijf in Overijssel uniek bij 't Vrielinck

Groepsverblijven zijn erg gewild in Overijssel. Onze luxe boerderijlodges en vakantieappartementen sluiten aan bij de wens om weekenden of midweeks door te brengen met familie of vrienden. Onze vakantiehuizen en bungalows bij 't Vrielinck zijn geschikt voor 2 tot 16 personen. Naast veel Twents natuurschoon zijn er vele mooie dagtochtjes te maken voor grote groepen. Wij adviseren u graag zodat u een activiteit kiest die bij de hele groep past. Met 't Vrielinck in Hezingen, nabij Ootmarsum, als basis, bent u zeker van comfort. Alle verblijven zijn in ieder geval voorzien van:

  • 4-pits gasfornuis
  • koelkast
  • vaatwasser
  • magnetron
  • Wi-Fi
  • eigen terras op zuiden met uitzicht op de weilanden
  • geluidsapparatuur en kleurentelevisie

Speciale wensen? Wij helpen u graag!

Omdat wij Twente en omgeving erg goed kennen en de ervaring van onze gasten graag delen, hoeft u niet te aarzelen om contact op te nemen. U kunt bellen op 0541 680407  voor al uw vragen en wensen. Ook mailen kan naar  info@vrielinck.nl. Zeker met grote groepen is de afstemming van belang, zodat iedereen zich kan ontspannen in een natuurlijke omgeving en de Twentse gastvrijheid kan ervaren.  Wij heten u graag welkom bij 't Vrielinck.

Meer informatie:
Appartement huren Twente - Vakantiehuis huren Twente - Vakantiehuis huren Overijssel - Groepsverblijf Overijssel